Arenda auto in Moldova

Fiecare persoana isi doreste o vacanta de neuitat, insa cite odata planificind un tur intr-o tara straina alegi o destinatie ce ti se potriveste perfect si dupa posibilitati financiare si dupa preferinte, insa nu ai transport pentru a ajunge acolo. Dar fara masina este destul de greu in ziua de azi, deoarece plecind intr-o tara sau oras necunoscut preturile la transportul public va pot surprinde neplacut.

Plus la toate  costul serviciilor  unui taxi pentru o persoana straina  poate  fi  dublat sau triplat din partea soferilor de rea credinta. Iata de ce in prisma celor expuse anterior apare o alternativa  - de a lua o masina in chirie in Chisinau . Firmele specializate in acest domeniu cunosc toate aspectele  si necesitatile persoanelor care au nevoie de o masina in chirie in Moldova, astfel  apelind la acest serviciu fiti siguri ca veti fi ghidat spre o alegere convinabila, deoarece fiecare tine la reputatia sa profesionala si doreste ca clientul de azi sa devina client fidel si in  viitor. De aceea managerul sau agentul  firmei va va propune spre chirie in Moldova , Chisinau doar auto ce intradevar vi se potrivesc.

Factorul cel mai important si cel mai bine cunoscut  care influenteaza decizia unei persoane de a lua in arenda  o masina in Chisinau sigur ca este pretul acesteea . Iata de ce compania noastra merge la intimpinarea  clientului  si ofera  reduceri mari pentru perioade mai mari. Spre exemplu daca o masina va costa 25 euro pentru o  zi, la solicitarea clientului  de a lua in arenda un auto in Chisinau, Moldova pe o perioada mai mare , acesta poate ajunge si la 16 euro pe zi (detalii vezi aici). Totul depinde de auto solicitat in chirie si de perioada, plus persoanele fidele primesc  reduceri si bonusuri adaugatoare.

Deci ce va poate oferi  www.bestrent.md : masini sigure, econome, comfortabile  si nu in ultimul rind la un pret atractiv. Doriti sa faceti o calatorie prin tara sau in afara tarii, nu-i  nimic mai simplu – acum aveti posibilitatea de a lua un auto in arenda in Chisinau , platind o suma modesta  si de a va satisface toate necesitatile, primind  astfel o multime de prioritati si satisfactie. Toate acestea sint posibile datorita parcului de masini ce se ofera spre chirie. Toate masinile sint intr-o stare tehnica perfecta,  ceea ce ofera  siguranta si comfort la trafic. Innoirea permanenta a parcului auto ofera posibilitatea  clientilor de a alege  masina ce i se potriveste, un lucru indiscutabil  destul de important.

Luind in consideratie cele expuse mai sus, in cazul in care doriti un auto in arenda in Moldova, Chisinau luati o decizie corecta si nu veti regreta ca ati apelat la serviciul de auto chirie Chisinau