Scaun auto pentru copii in chirie

Scaun auto pentru copii in chirie

    Auto chirie Chisinau, Moldova ofera scaun auto pentru copii in arenda la doar 2 euro/zi Scaun auto pentru copii – este un scaun, care este instalat în masina pentru transportul copiilor. Centurile de siguranta ale automobilu...

Livrarea masinii la aeroport

Livrarea masinii la aeroport

    Auto chirie Chisinau ofera posibilitattea de a primi autoturismul inchiriat la domiciliu. Indiferent fie ca vorbim despre un autoturism prenotat in prealabil, fie ca comandati la moment o masina in chirie pentru o perioada mai mare de 3...

Rezervare On-line

Rezervare On-line

    Rezervarea on-line vă permite să prenotaţi autoturismul dorit, fără a fi necesare careva plaţi prepay.Fiecare om în viaţa lui, are o mulţime de evenimente importante, cum ar fi zile de nastere, nunti, botezuri, etc , şi, ...

Rezervarea on-line masini

Fiecare om în viaţa lui, are o mulţime de evenimente importante, cum ar fi zile de nastere, nunti, botezuri, etc , şi, desigur, pentru ca să pregătească toate acestea este nevoie de timp pentru a reuşi acolo unde este nevoie. Pentru a ne termina treburile noastre mai repede şi pentru a reuşi să fim la timp, la momentul potrivit şi locul potrivit, cu siguranţă avem nevoie de maşină. Dar nu fiecare dintre noi are finante pentru a cumpăra un automobil, însă fiecare dintre noi are posibilitatea de a lua în chirie o maşină in Chisinau, Moldova.

Aceste servicii sunt destul de solicitate, deoarece ne putem bucura de un spectru larg de alegere cum ar fi: diferite autoturisme, mărci, la preţuri diferite, variind de la auto clasa economă sau cu alte cuvinte maşini mici şi mijlocii cu un motor mai mic, care consumă mai puţin combustibil la 100 km şi, în acelaşi timp, nu te lasă cu buzunarele goale. De asemenea, chiria de maşini în Moldova propune masini din clasa business, care sunt luxoase, masini care au dimensiuni şi greutate mult mai mare  decât la cele precizate mai sus , având un motor puternic care poate dezvolta o viteza de peste 200 km/ora. Acestea fiind caracterizate în primul rând prin un interior dotat cu multe funcţii care impreună îţi redau o senzaţie de plăcere şi comfort şi desigur cu o echipare tehnică de înaltă fiabilitate şi siguranţă.

 Livrarea auto in chisinau

Orice eveniment presupune pregătire, iar acest lucru la rândul său, înseamnă, haine, flori, comenzi, produse alimentare si foarte putin timp, dar datorită posibilităţii de a lua auto de la serviciile de inchiriere, putem foarte uşor accelera toate treburile noastre. Putem utiliza vehiculul pentru cele mai banale cumparaturi sau pentru o excursie la croitor pentru realiyarea ultimelor masurari a hainelor inainte de marele eveniment. Dacă vorbim despre ziua multaşteptatului  eveniment, desigur, vorbim despre o ambianţă placută şi comfortabilă, care nu poate fi pe deplin completată fără o maşină frumoasă şi luxoasă.

Chirie masini in Chisinau, va da un mare sentiment de plăcere sarbatorii dumneavoastra. Este de remarcat faptul că frumuseţea vacanţei dumneavoastră ar trebui să fie completată şi continuată de securitate transportului închiriat, de aceea trebuie să se acorde o atenţie sporită la starea tehnică, varsta, starea generala a masinii, dar nu numai la aspectul său, aşa cum nu tot ce străluceşte este aur şi nu tot ce arată frumos din exterior este sigur pentru viaţa şi sănătatea noastră.

Scaun auto in arenda


Înainte de încheierea contractului de închiriere auto este de dorit de a verifica legalitatea lucrărilor companiei care oferă aceste servicii, pentru  a exclude  incidentele  neplăcute în viitor. Înteresa-ţi-vă  din timp  privitor la condiţiile contractului dumneavoastra de închiriere, dacă nu există restricţii la vârsta  şi de experienţa dvs. de conducere, în cazul în care nu există limită la kilometrajul parcurs. Firma este obligată  să elibereze un cec de plată pentru închirieri auto după încheierea contractului . Succes la alegerea unei maşini plăcute,comfrtabile  şi sigure, pentru tine si pentru oameni aproape de tine.

 

 

 

 

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image