Serviciul de inchiriere auto in Moldova

Serviciul de inchiriere auto in Moldova

    Ca si toate domeniile de activitate serviciul de rent a car in Moldova in fiecare an capata noi experiente, cerinte si cel mai important aspect - imbunatatirea calitatii serviciilor prestate. Ritmul dinamic de crestere a agentilor econo...

Spectrul larg al chiriei auto

Spectrul larg al chiriei auto

    Nu rar se intimpla cazurile cind luind o masina in arenda , persoanele beneficiare mai au nevoie si de alte servicii aditionale cum ar fi: inchirierea unui baby seater, fie el pentru grupa 0, cei mai mici copii sau chiar inaltator simpl...

Chiria auto de la aeroport Chisinau, Moldova

Prin ce se manifesta specificul de arenda masini  in Chisinau, Moldova ? Situatia economica actuala  in care se afla tara noastra a determinat  foarte multi concetateni de ai nostril de a parasi hotarele tarii, pentru a gasi un loc de munca mai bine platit, pentru a-si asigura existent dar si pentru a-I putea ajuta pe cei apropiati. Insa cit de bine nu ar fi in alta tara, avind o stabilitate financiara si o perspective pe viitor, este greu de activat fara a avea alaturi pe cei dragi sot/sotie, copii, parinti, frati, surori.

Iata de ce cind reveniti acasa pe citeva zile sau chiar saptamini, neavind propriul autoturism dvs. puteti apela la serviciul auto chirie in Chisinau la aeroport. Luind o masina in arenda de la aeroport veti economisi timpul, deoarece nu va trebui sa mergeti undeva in  oras sa cautati oficiul firmei de inchirieri, precum si veti economisi banii ce va trebui sa-I achitati la taxi pentru plecarea in oras, care poate fi o suma destul de exagerata pentru traseul aeroport-oras.

  • Chiria auto aeroport

Daca veti comanda o masina  de la agentia noastra, nu uitati sa concretizati ca autoturismul vreti sa-l primiti la aeroport sau in alt loc comod pentru dvs. si noi il vom livra la locul si la ora prestabilite. Serviciul de livrare a autoturismului la aeroport costa 5 euro ziua si 10 euro pentru perioada de noapte. La fel dvs. puteti proceda si la intoarcerea automobilului contra aceleiasi sume. Primirea si returnarea autoturismului la aeroport este simplu si comod.

Inchiriere masina in Chisinau ideală pentru rezolvarea multor probleme

De câte ori o persoană s-a confruntat cu ceea ce avea nevoie urgent sa plece undeva, dar masina nu are sau se află în reparaţii? Comandarea unui taxi va fi în mod clar o opţiune costisitoare, care imediat este exclusă. Şi aici, cea mai bună ieşire din situaţie va deveni inchiriere masini in Chisinau, unde se ofera cele mai optime conditii de chirie pentru fiecare client.

  • Auto aeroport Moldova

Pentru a merge în călătorie cu mijloacele de transport în comun, tren sau microbuz nu este deloc convenabil. Iar daca pe langa necesitatea de a te deplasa mai apare si necesitatea de a transporta un bagaj atunci aceasta sigur nu e varianta potrivita. Tocmai auto chirie in Moldova va aparea ca o soluţie excelentă la planificarea unei călătorii în condiţii confortabile.

De multe ori o persoană are nevoie să-şi concentreze atenţia celorlalţi asupra sa, de exemplu, atunci când este necesar de implementat o calatorie de afaceri. Pentru că nu cred că cineva ar reacționa serios la omul acela, care va ajunge cu taxiul sau cu maşina, în formă neconformă. Anume în decizia de astfel de probleme este ideal pentru inchiriere masini in Chisinau, unde gamă variată de autoturisme propuse spre chirie va va ajuta in aceasta solutie

Atunci când planuiti calatorii mai lungi, dar si in cazul, când este necesar de a merge cu careva pasageri auto chirie in Moldova va oferi o masina spatioasa, la cele mai avantajoase condiţii.

În plus, dacă utilizați un serviciu de taxi şi aveti de mers la citeva destinatii intr-un oras strain, se poate intimpla sa va pomeniti cu o suma astronomica spre sfirsitul calatorii, care de câteva ori va depăşi acea valoare care ar fi dat-o omul pentru a lua masina in chirie. Anume serviciu deauto chirie in Moldova, va permite unei persoane să planifice de sine stătător propriul traseu, precum şi a economisi combustibil.

Datorită masinilor spatioase, sigure si comfortabile, se poate cu usurinta de mers  într-o călătorie în jurul lumii, în acest caz fiind în comfort şi siguranţă. inchirieri de masini de la Chişinău este gata de a oferi procesarea rapidă ca contractului, cât şi o asigurarii auto, care va permite fiecărui sofer sa devina posesorul autoturismului, chiar arendarii masinii şi de a merge în orice destinatie dorita.


Iata de ce auto chirie in Moldova este cel mai optim şi convenabil serviciu, care cu fiecare zi ce trece devine tot mai popular, datoritautilitatii si pretului mic.

Masini in arenda ieftine in Moldova

 Astăzi arenda auto in Chisinau este accesibilă fiecăruia.

Mai mult ca sigur că fiecare om doreşte să devină posesorul unui automobil respectabil, măcar şi pentru o perioadă scurtă de timp. Drept exemplu maşina poate fi necesară pentru rezolvarea unor situaţii din viaţa noastră cum ar fi: naşterea copilului din care rezultă că iarăşi avem nevoie de transportarea lui de la maternitate si a soţiei iubite, sau de ce nu avem nevoie de el pentru a pleca la încheierea unei afaceri. Fie că merge vorba de o simplă întîlnire de afaceri sau de necesitatea de a pleca într-o călătorie mult aşteptată luarea de masini în arenda în Chişinău va fi o variantă excelentă, care nu necesită cheltuieli în plus. 

Oferirea unor variate de maşini ieftine în chirie în Moldova va realiza multe probleme şi va îndeplini multaşteptatele dorinţe a fiecăruia, doar avînd la dispoziţie un automobil minunat ne putem îndrepta unde dorim fără a pierde timpul în zadar pentru  frumuseţile neînteresante a oricărui oraş, aflîndu-ne la odihnă. Deoarece anume arenda auro în Moldova vă va oferi condiţii optimale la preţuri accesibile. Vă este necesară o maşină pentru petrecerea unui eveniment, dar nimeni nu are modelul dorit luarea de maşini în arenda în Chişinău va fi cea mai rezonabilă soluţie, deoarece asortimentul larg de modele nu doar vă va uimi, dar şi vă va întruchipa toate cerinţele dumneavoastră în realitate.

Fără îndoială beneficiu de la maşini ieftine în chirie în Moldova va fi soluţionarea accesibilă  a situaţiilor create, ca exemplu cînd ai nevoie urgent de o maşină. Angajaţii care lucrează în compania dată operativ va încheia contractul şi fiecare client va putea lua in arenda masini în Moldova chiar în ziua adresării. Condiţiile excelente pe care vi le oferă maşini ieftine în chirie în Moldova vă garantează nu dor siguranţa oricărui automobil, dar şi calitate. Doar absolut fiecare maşină înainte de a fi dată în chirie trece verificarea tehnică necesară, ce exclude apariţia defectelor sau avariilor în timpul mişcării. La momentul actual sa iei maşini în arendă în Chişinău este foarte simplu, dar ce e mai principal fără careva retrăiri.

Deoarece la încheierea contractului este înclusă şi asigurarea, anume de această să îţi faci griji de greutăţi nu va fi necesar, în caz că maşina totuşi s-a defectat. Adresarea la maşini ieftine în chirie în Moldova poate absolute oricine, datorită preţurilor accesibile şi varietăţii mari de maşini, fie că merge vorba de caracteristici tehnice sau de exterior, fiecare model de auto este nu dor în o stare ideală, dar este şi un mijloc de transport sigur.

  • Arenda masinilor pe plan mondial

Stiti oare dumneavoastra din ce cauza a fost dat in chirie primul automobil in lume si in ce an ?

Ei bine, sa luam lucrurile de la capat si sa aflam adevarul. Prima masina in chirie a fost data in America de catre cetateanul Djo Saunders unui tinar care intirzia la intilnire cu iubita sa. Tinarul la intilnire a reusit iar Saunders a deschis prima afacere de acest gen. S-a intimpat aceasta in anul 1916, automobilul propus fiind Ford T, si de atunci s-au deschis multe firme in intreaga lume care lucreaza pina si in present. In Europa  dar si in Moldova, Chisinau acesta afacere a luat nastere recent.

In ce situatii e mai convenabil sa iai o masina in chirie in Chisinau decit sa o cumperi? Dupa parerea specialistior in domeniu totul depinde cit de des si in ce scop va propuneti sa utilizati autoturismul. Inchirierea unei masini desigur ca privelegiaza in situatia cind va planuiti calatorii scurte sau doar o singura calatorie.

In primul rind in viata fiecarei personae exista momente in care pur si simplu este necesar sa apelam la inchirierea unei masini, unul din aceste moment poate fi nunta. Acesta este un eveniment special si toti tinerii isi doresc sa il organizeze diferit. Cineva doreste sa se plimbe in ziua nuntii cu limuzina, cineva cu o masina retro, altcineva vrea sa stabileasca un record prin numarul masinilor de la ceremonie. Si desigur ca nu este rezonabi de a cumpara o masina pentru aceasta.

Varianta de a lua o masina in chirie in Chisinau pentru  nunta – este cea mai optimala solutie. La fel puteti arenda o limuzina pentru o plimbare romantica de seara, sau a merge la o petrecere organizata de prieteni in scopul de a-i impresiona pe toti si nu in ultimul rind pentru o festivitate organizata de managerul unei firme pentru angajatii sai.

Un alt caz care duce la ideia de a arenda o masina poate sa nu aiba tangenta directa cu viata personala.

Arendarea unei masini de clasa premium sau lux este o necesitate pentru a putea cu usurinta negocia afacerele.

Pentru nimeni nu e secret ca un autoturism prezentabil faciliteaza  si ajuta la negocierea unor afaceri.

Intilnirea unor oaspeti din strainatate la aeroport sau gara cu o masina comfortabila si crearea unor conditii si comoditati acestora va predispune aceste personae spre atingerea scopului urmarit de dumneavoastra.

In cazul in care auto dumneavoastra este programat  la trecerea reviziei tehnice posibilitatea de a apela la o masina in chirie in Chisinau pentru o zi sau mai multe este solutia perfecta. Daca tineti la timpul personal si la comfort atunci  pentru a nu ramine pieton apelati la inchirierea unei masini

Tot aici la acest serviciu apeleaza si oamenii ce nu au masina proprie dar au scopu de a marge in vizita la rude sau chiar de a marge in vacant atit pe teritoriul tarii cit si in afara cesteia. Si in final un moment destul de important consta in faptul ca orice firma ce presteaza servicii de masini in chirie in Chisinau  va lua asupra sa tot necesarul ca cientul sau sa ramina satisfacut si sa recomande serviciile si altor potentiai clienti.

  • Masini ieftine in Moldova

Cu siguranta fiecare persoana doreste sa devina posesorul unui automobil, chiar dacă si temporar. Spre exemplu, atunci când este necesar pentru rezolvarea multor situaţii, cum ar fi, în cazul ocaziei zilei de nastere a copilului, atunci când este necesar de a intimpina sotia de la maternitate  sau pur şi simplu pentru a merge la o intilnire de afacere.

Fie că este vorba doar de o întâlnire de afaceri sau necesitatea de a merge într-o mult aşteptată călătorie ia masina in chirie in Chisinau va fi, astfel, o opţiune excelentă, în plus, nu necesită cheltuieli semnificative. Furnizarea unei masini spatioase in Moldova va soluţiona multe probleme şi va satisface mult asteptata dorinta a tuturor, doar cu o masina remarcabila se poate merge oriunde pentru a nu pierde timpul, in cazul in care persoana este în vacanţă.

Pe linga toate, auto chirie în Moldova ieftin va ofera cele mai optime conditii pentru fiecare, datorită preturilor accesibile.
In situatia cind aveti nevoie de masina pentru a serba un eveniment, dar nu dispuneti de modelul adecvat – decizia de a lua o masina in chirie in Chisinau va fi cea mai potrivită soluţie, pentru că  gama largă de modele oferite nu doar va surprinde, dar şi va va permite sa realizati toate necesitatile

Fără îndoială beneficiile de auto chirie în Moldova ieftin va va ajuta pentru a rezolva toate problemele existente, de exemplu, atunci când este nevoie urgentă de o masina. Personalul care lucrează în cadrul unei companii pe baza operaţională vor încheia un contract şi de fiecare client va avea posibilitatea de a lua o masina in chirie in Chisinau, chiar în ziua adresării.

Fără indoiala, auto chirie în Moldova ieftin garantează nu numai fiabilitatea oricarei  masini, dar şi  calitate. Aceasta se datoreaza faptului ca fiecare masina inainte de a fi predate in chirie va fi testata de agentul companiei impreuna cu potentialul client, ceea ce exclude apariţia unor defecţiuni în timpul exploatarii autoturismului.

Astazi , să iai o masina in chirie in Chisinau a devenit mai usor ca niciodată, iar ceea ce este cel mai important lucru, este ca nu trebuie sa va faceti mare griji apelind la acest serviciu. La perfectarea contractului de arenda se intocmeste şi  asigurarea, de aceea puteti fi linistiti in cazul in care luati o masina in arenda.

Potentialul client al auto chiriei în Moldova poate fi, absolut toată lumea, pentru că, datorită preturilor accesibile si conditiilor simple este foarte usor de a lua o masina in chirie in Chisinau ieftin .

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image