HYUNDAI  SOLARIS

Motor: 1.4
Combustibil: Benzina
Transmisie: Automat
Anul producerii: 2016

de la 20  €/zi

VOLKSVAGEN  TOURAN

Motor: 1.4 TSI
Combustibil: Benzina
Transmisie: Automat
Anul producerii: 2010

de la 23 €/zi

NISSAN  QASHQAI

Motor: 1.5
Combustibil: Diesel
Transmisie: Manuala
Anul producerii: 2015

de la 28 €/zi

Masini in chirie in Chisinau

Chirie auto in Chisinau

<<  Parc auto  >>

Sîntem o companie fondată în 2010 ce oferă masini in chirie in Chisinau. Chiar din start am avut cîteva puncte de reper în activitatea noastră: serviciile noastre de inchiriere a masinilor  să fie calitative, accesibile tuturor păturilor sociale, parcul de masini  să fie  innoit cît se poate de des si mentinerea autoturismelor in stare ideală, deoarece comfortul și siguranța clienților noștri este principalul obiectiv pe care il urmărim in activitatea noastră. Iată de ce apelînd la automobile în chirie, sîntem siguri ca ve-ți ramîne satisfacuți, deoarece pentru noi părerea fiecarui client  referitor la chiria autoturismelor contează și orice remarcă este destinată spre îmbunătațirea prestării serviciilor de chirie auto.

Chirie auto in Chisinau este nimic altceva decît  cea mai simplă soluţie la problemele dumneavoastră într-o situaţie cînd aţi rămas fără automobil sau aveți nevoie de un mijloc de transport, dar nu il aveți. Cu fiecare zi  in Moldova creşte numărul de autoturisme. Împreună cu aceasta tot mai popular devine «serviciu de inchiriat masini ». Nu este de mirare, deoarece ritmul de viață al omului modern îl obligă să se deplaseze de la un punct spre altul  cît mai repede posibil. Şi chiar dacă un om nu are masina, pentru orice scop, se poate adresa în special la o firmă şi un serviciu de inchiriere a automobilelor. 

Cine are nevoie masini in chirie in Chisinau ?
Auto in chirie în Chisinau pot fi luate pe termen scurt sau termen lung. Pentru una sau cîteva zile se iau automobile , de obicei, pentru o ceremonie cum ar fi o nuntă, pentru o călatorie de serviciu, în cazul cînd propria masina este la  reparaţie şi aşa mai departe. Pe termen lung, se apelează la arendarea de automobile de diferite organizaţii, de exemplu, pentru transportul angajaţilor.

Masini in chirie Moldova

Alegerea corectă: calitate plus pret
Înainte de a lua o masina in chirie , este nevoie de a alege o companie de încredere. Inchirierea autovehiculului oferă posibilitatea de a rezerva masini în prealabil astfel dvs. avînd avantajul de a fi sigur ca ve-ți avea masinile comandate la ora și data solicitată. Serviciul de arendarea autoturismului de la compania noastră vă va permite să apreciați pe deplin atenția noastră față de necesitațile clientului.