Aveți nevoie de o mașină de închiriat în Moldova? Alege ce e mai bun !

Aveți nevoie de o mașină de închiriat în Moldova? Alege ce e mai bun !

     Nu toată lumea își poate cumpăra propria mașină. Călătoria pe distanțe scurte și lungi în transportul public în Chișinău necesită adesea mult timp, nu este întotdeauna profitabilă din punct de vedere economic.

     În astfel de cazuri, închirierea de mașini în Moldova este cea mai acceptabilă variantă. Dacă o persoană vine într-un alt oraș sau țară pentru afaceri sau turism, este destul de ușor să închiriați o mașină. Companiile date operează în fiecare localitate mare. Costul serviciilor lor depinde de mai mulți factori - marca mașinii alese, perioada de închiriere, disponibilitatea opțiunilor suplimentare. În orice caz, închirierea de mașini în Chișinău va costa mai puțin decât cumpărarea.

     Avantajele serviciului de închiriere auto

     Este profitabil să închiriați un transport numai în companiile mari care oferă servicii profesionale. Dacă contactați firme mici, crește probabilitatea de a fi prinși de escroci sau de antreprenori fără scrupule. Avantajele închirierii de mașini sunt următoarele:

     1. Economii substanțiale de costuri. Dacă aveți nevoie de o mașină pentru o anumită perioadă de timp, atunci nu are sens să cumpărați un vehicul. Plata serviciului este mult mai mică decât achiziționarea unei mașini scumpe. Această opțiune este potrivită pentru persoanele care fac călătorii de afaceri lungi în alt oraș sau țară.

     2. Compania proprietară este responsabilă pentru starea tehnică a vehiculului. Închirierea vehiculului înseamnă doar folosirea acestuia de către locatar. I se cere să respecte regulile de circulație, precum și alimentarea la timp a combustibilului în rezervor. Proprietarii sunt responsabili pentru toate măsurile preventive și lucrările de reparații.

     3. Posibilitatea alegerii unei mărci auto. Nu toată lumea își poate permite să cumpere o mașină în valoare de câteva milioane, dar nici oamenii bogați nu își pot permite să fie proprietarul unei mașini de lux cel puțin o vreme. O mașină exclusivă este închiriată pentru nunți sau întâlniri.

     4. Disponibilitatea serviciilor de închiriere. Sosind în orice oraș, nu mai trebuie să cumpărați ziare, să căutați oferte de închirieri auto. Datorită dezvoltării tehnologiilor de internet, este ușor să găsiți o ofertă adecvată pe net.

     Închirierea de mașini în Moldova este o opțiune excelentă pentru o folosirea pe termen scurt a unui vehicul. Dacă conduceți cu atenție și respectați toți termenii contractului, atunci nu este deloc necesar să achiziționați propriul transport.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image