Închiriază o mașină la cele mai bune prețuri

Închiriază o mașină la cele mai bune prețuri

     Serviciul de închirieri auto din Chișinău devine din ce în ce mai popular. Există adesea situații în care lipsa unei mașini personale devine o problemă. De exemplu, s-ar putea să doriți să organizați o călătorie cu familia, să vă întâlniți cu prietenii și familia sau să rezolvați probleme de afaceri. Apelarea la serviciul de taxi nu este cea mai potrivită opțiune din cauza costului ridicat al serviciilor, iar transportul urban nu este întotdeauna capabil să rezolve toate problemele. O mașină poate fi închiriată în Chișinău atât pentru o perioadă scurtă pentru o călătorie unică, cât și pentru una lungă, dacă trebuie să faceți o călătorie de afaceri sau cu scop turistic.

     Odată cu dezvoltarea afacerii de închirieri auto din Chișinău, concurența între companii este în creștere, astfel încât fiecare dintre ele încearcă să ofere clienților săi cele mai favorabile condiții, un sistem de reduceri și servicii de înaltă calitate.

     Un client care folosește servicii de închiriere auto în Chișinău primește o serie de avantaje:

     - o gamă largă de mașini oferite pentru alegere. Firmele au la dispoziție atât mărci de mașini moderne scumpe, cât și opțiuni de clasă economică pentru călătorii de afaceri. Dacă doriți să mergeți cu unul dintre cele mai noi modele de mașini, nu trebuie să îl achiziționați. Va fi mult mai profitabil să închiriați o mașină pentru perioada necesară. Consultanții din salon vă vor ajuta să alegeți o mașină care să satisfacă clientul din toate punctele de vedere - de la preț la nivelul de confort;

     - posibilitatea de a închiria o mașină atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Această opțiune este adesea aleasă dacă achiziționarea și întreținerea unei mașini scumpe este mult mai mare decât închirierea acesteia. Clientul este scutit de necesitatea de a plăti pentru un loc de parcare sau de a închiria un garaj pe tot parcursul anului, de a plăti taxe rutiere și de a se ocupa de inspecția tehnică a vehiculului;

     - mașina este asigurată în stare de funcționare deplină, clientului i se asigură fiabilitate și confort în mișcare;

     - posibilitatea de a rezerva online marca automobilului dorită pentru o anumită dată și oră;

     - controlul deplin al mașinii pentru perioada de închiriere, care este mult mai profitabil decât serviciile de taxi;

     - șoferii care nu au o experiență de conducere suficientă pot închiria o mașină cu șofer. Acest lucru este convenabil dacă intenționați o călătorie lungă în alt oraș.

     Contactarea unei companii de închirieri auto este o soluție la multe probleme. După ce ați luat o decizie de a închiria o mașină în anumite scopuri, trebuie să vă ocupați de alegerea unei companii de încredere care oferă astfel de servicii. Companiile de renume își apreciază clienții, prin urmare, oferă servicii de înaltă calitate și o abordare individuală pentru fiecare dintre ei. Personalul competent vă va ajuta să alegeți cea mai bună mașină care poate satisface nevoile clientului.

Str. Ion Creangă 66 Chișinău / Aeroport Internațional +373 79175068   -   +373 69174199

loading image