Masini in chirie Chisinau Moldova ieftine

Compania ce ofera masini in chirie ieftine in Moldova

Compania noastra este specializata pe piata serviciilor de inchirieiri auto la deservirea persoanelor ce au nevoie de masini  ieftine de clasa economa si medie. Activind in acest domeniu de citiva ani am reusit sa intelegem punctele forte pe care se axeaza alegerea unei masini in arenda, pentru satisfacerea nevoilor proprii sau ale altor personae. Deci cind o persoana apeleaza la un asa serviciu, ea vrea sa primeasca  un autoturism intr-o stare de functionare foarte buna, o masina sigura, ingrijita, comfortabila si nu in ultimul rind economa deoarece cresterea preturilor la carburanti in tara noastra in ultima perioada isi lasa amprenta sa negativa  asupra mai multor domenii de activitate, precum este si activitatea noastra.

Iata de ce luind in consideratie toate cele mentionate mai sus in caz de necesitate dumneavoastra puteti apela la serviciul nostru de masini in chirie ieftine in Chisinau, Moldova. Si deoarece  respectful fata de client pentru noi este unul dintre punctele forte ce ne motiveaza in activitate, in fiecare an  incercam sa inoim autoparcul pentru a va putea oferi automobile si mai bune. Astfel persoanele care au apelat odata la serviciile noastre devin client I fideli, recomandindu-ne rudelor, prietenilor , cunoscutilor. Deci daca aveti nevoie de o masina in chirie ieftina, sigura si economa  apelati la WWW.BESTRENT.MD

авто прокат в Молдове , аренда авто, машины в аренду

Cu siguranta fiecare persoana doreste sa devina posesorul unui automobil, chiar dacă si temporar. Spre exemplu, atunci când este necesar pentru rezolvarea multor situaţii, cum ar fi, în cazul ocaziei zilei de nastere a copilului, atunci când este necesar de a intimpina sotia de la maternitate  sau pur şi simplu pentru a merge la o intilnire de afacere.

Fie că este vorba doar de o întâlnire de afaceri sau necesitatea de a merge într-o mult aşteptată călătorie ia masina in chirie in Chisinau va fi, astfel, o opţiune excelentă, în plus, nu necesită cheltuieli semnificative. Furnizarea unei masini spatioase in Moldova va soluţiona multe probleme şi va satisface mult asteptata dorinta a tuturor, doar cu o masina remarcabila se poate merge oriunde pentru a nu pierde timpul, in cazul in care persoana este în vacanţă.

  • Cele mai simple conditii de chirie

Pe linga toate, auto chirie în Moldova ieftin va ofera cele mai optime conditii pentru fiecare, datorită preturilor accesibile.
In situatia cind aveti nevoie de masina pentru a serba un eveniment, dar nu dispuneti de modelul adecvat – decizia de a lua o masina in chirie in Chisinau va fi cea mai potrivită soluţie, pentru că  gama largă de modele oferite nu doar va surprinde, dar şi va va permite sa realizati toate necesitatile.


Fără îndoială beneficiile de auto chirie în Moldova ieftin va va ajuta pentru a rezolva toate problemele existente, de exemplu, atunci când este nevoie urgentă de o masina. Personalul care lucrează în cadrul unei companii pe baza operaţională vor încheia un contract şi de fiecare client va avea posibilitatea de a lua o masina in chirie in Chisinau, chiar în ziua adresării.

Fără indoiala, auto chirie în Moldova ieftin garantează nu numai fiabilitatea oricarei  masini, dar şi  calitate. Aceasta se datoreaza faptului ca fiecare masina inainte de a fi predate in chirie va fi testata de agentul companiei impreuna cu potentialul client, ceea ce exclude apariţia unor defecţiuni în timpul exploatarii autoturismului.

Astazi , să iai o masina in chirie in Chisinau a devenit mai usor ca niciodată, iar ceea ce este cel mai important lucru, este ca nu trebuie sa va faceti mare griji apelind la acest serviciu. La perfectarea contractului de arenda se intocmeste şi  asigurarea, de aceea puteti fi linistiti in cazul in care luati o masina in arenda.

Potentialul client al auto chiriei în Moldova poate fi, absolut toată lumea, pentru că, datorită preturilor accesibile si conditiilor simple este foarte usor de a lua o masina in chirie in Chisinau ieftin.

  • Inchirierea unui GPS

Arenda auto din Chisinau,Moldova va ofera posibilitatea de a inchiria un GPS navigator in cazul in care sinteti o persoana straina, care nu cunoaste atit de bine drumurile din Moldova sau chiar strazile capitalei.Navigatorul va va economisi timpul si va va face calatoria placuta. Pentru a putea benificia de un navigator in timp ce utilizati o masina luata in arenda in Chisinau, Moldova este necesar doar de a apela la reprezentanta firmei de la care intentionati sa luati masina in chirie si de a solicita un asemenea dispozitiv. Solicitarea Gps poate fi facuta atit prin telefon cit si on-line la completarea  formularului pentru rezervarea autoturismului.

Gps este un utilaj care se foloseste pentru a identifica locul de amplasare al unui obiect stationar sau in miscare de pe suprafata pamintului , fiind folosit si pentru a stabili un anumit traseu , pentru a determina distanta  aproximativa pina la un anumit  punct , precum si timpul aproximativ in care poate fi parcursa aceasta distanta  cu o anumita viteza. Utilizind un astfel de dispozitiv mai aveti  avantajul de a fi informat despre cele mai importante puncte ale unui traseu cum ar fi statiile de alimentare cu combustibil, restaurantele, hoteluri, moteluri, statii de reparatii autorizate s.a.

Arenda auto Chisinau Moldova, masini in chirie

Chiria auto sau (arenda de masini) este darea in folosinta,arenda,locatiune a unui mijloc de transport  de catre proprietar pentru o perioada ce poate varia de la o ora pina la citeva zile, luni sau chiar ani.

Inchirierea auto a datat inca din anul 1916 in SUA prima masina in chirie fiind Ford T . Serviciul de arenda auto in prezent a devenit tot mai popular deoarece in ritmul vietii de azi cind fiecare minuta e la numar si  timpul e mai presus decit banii tot mai multi oameni apeleaza la auto in chirie in Chisinau dar si in toata lumea.

Masini la procat in Chisinau, Moldova

  • De ce nu exista oferte de masini la procat in Chisinau fara limita de virsta ?

Masini la procat nu se oferă niciunde în lume fara limita de vîrstă. Motivele care au făcut să apară aşa interdicţii sînt evidente: conform datelor statistice şoferii tineri fără experienţă  crează situaţii de accidente de 1.5 ori mai des decît un şofer cu minim 4 ani de experienţă  la volan. Plus din punct de vedere psihologic  pentru o persoană tînără este mai stresantă  situaţia de a urca la volanul unei maşini luate la procat, decît ar fi dacă ar conduce maşina proprie.

masini in chirie Chisinau, Moldova ,auto chirie, inchirieri auto

Deci astfel sau impus anumite reguli pentru a putea benificia de maşini în arendă şi anume vîrsta arendaşului să fie de minim 20 ani. Însă practica mondială mai impune o clasificare a acestei vîrste minime şi anume pentru maşini de clasa “econom” si “medie”  virsta minima de 20 - 23 ani iar pentru clasa “business” de minim 25 ani. În această ordine de idei nu putem vorbi despre un standard mondial  deoarece serviciul de inchirieri auto in lume este atît de variat atît după  parcul de maşini  oferit în chirie cît şi după calitatea serviciilor de inchirieri auto.

inchirieri auto, inchirieri masini, masini in chirie, masini in arenda, arenda auto

  • Închirieri auto cu sau fără limită de kilometraj ?

Plecînd intr-un oraş  străin sau intr-o altă ţară nu tot timpul e posibil de a vă lua cu dvs. automobilul propriu, fără de care este destul de dificil. În acest caz vă vine în ajutor serviciul de închirieri auto care vă va pune la dispoziţie orice tip de maşină pentru a o închiria în dependenţă de preferinţele şi necesităţile personale. Multe companii de inchirieri auto oferă maşini în arendă dar cu limită de kilometraj, acesta variind între 200-400 km/zi, altele oferind maşini  în chirie cu kilometraj nelimitat. Dar care sînt ajantajele şi dezavantajele acestestor două oferte ?

Închiriind o maşină cu limită de kilometraj dvs. posibil că veţi achita chiria mai mică cu o diferenţă neînsemnată, în acest caz fiind foarte satisfăcut că aţi economisit ceva bani, dar nu uitaţi de plata pentru depăşirea limitei de kilometraj oferit care poate fi destul de considerabilă, plus permanenta tensiune pentru dvs. în cazul necorespunderii traseului preconizat cu limita de kilometri. Pentru a nu deveni prada acestor trucuri de reclamă şi a nu plăti suprataxe la întoarcerea maşinii închiriate căutaţi o ofertă de închirieri maşini fără limită de kilometraj.

Masini in chirie , masini la procat , masini in arenda , masini , auto, chirie , procat , Chisinau , Moldova , arenda , inchirieri auto, inchirieri , inchirieri masini , auto procat , md

  • Contractul de închiriere a unui autoturism

Închirierea unei maşini nu ia mult timp, este de ajuns doar să apelaţi la o companie de auto chirie să conveniţi asupra preţului şi  locului ridicării maşinii  şi să semnaţi contractul de arendă. Dar iată de aici să vorbim mai detaliat, la închirierea unei maşini trebuie să luaţi cunoştinţă cu contractul de chirie, deoarece aici sînt stipulate atît drepturile ambelor părţi cît şi obligaţiile acestora, este indicată suma arendei plătite, suma gajului, careva penalităţi in caz de întîrziere, predarea autoturismului în stare necorespunzătoare ş.a.

Care sînt principalele puncte ale unui contract de locaţiune a unui autoturism:în contract trebuie să fie clar stipulate parţile, marca/modelul autoturismului închiriat, data şi ora încheierii contractului, durata acestuia, drepturile şi obligaţiile părţilor, reglementarea soluţionarii litigiilor care pot apărea între părţi şi rechizitele părţilor. Un punct destul de important pentru contractul de închiriere auto este acea parte din contract sau anexa la acesta, care este consacrată predării/primirii autoturismului închiriat.

Aici se va indica starea maşinii, dotările acesteea, prezenţa cărorva defecte vizuale ale caroseriei, parbrizului, roţilor cît şi interiorului autoturismului inchiriat. Aceasta este important de a fi studiat cu atenţie pentru a nu primi reclamaţii la întoarcerea maşinii arendate.