Ford focus

Volum Motor: 1.6
Combustibil: Benzina
Locuri:5
Transmisie: Manuala

Optiuni:
Climat Control, ABS, ESP, 2 airbaguri,AM-FM Radio,CD-Player

2-3 zile 4-7 zile 8-15 zile 16-... zile Depozit
20 euro 19 euro 18 euro 17 euro 50 euro

 

Masini in chirie , masini la procat , masini in arenda , masini , auto, chirie , procat , Chisinau , Moldova , arenda , inchirieri auto, inchirieri , inchirieri masini , auto procat , md , arenda auto , arenda auto Chisinau , arenda auto MoldovaMasini in chirie , masini la procat , masini in arenda , masini , auto, chirie , procat , Chisinau , Moldova , arenda , inchirieri auto, inchirieri , inchirieri masini , auto procat , md , arenda auto , arenda auto Chisinau , arenda auto Moldova

Inchirieri auto in Chisinau Moldova la cele mai avantajoase conditii. Ford Focus sedan anul fabricarii 2008 de inchiriat in Chisinau dispune de urmatoarele caracteristici si dotari: Climat Control, alarma , jante titan , faruri anticeata, portbagaj spatios. Ford Focus este un auto  vândut pe majoritatea piețelor din lume Focus a fost lansat în 1998 în Europa și în 2002 în Australia. În 2001 și 2002 Focus a fost cea mai vândută mașină din lume. Generația a doua a lui Focus a fost lansată în Europa în 2005. În 2007, Ford Focus a fost printre cele mai vândute automobile de import în România, fiind pe primul loc cu 1044 de exemplare în luna noiembrie.

Presa auto spune că fata de concurența clasică (Opel și Volkswagen Golf) , Ford Focus oferă în continuare o ținută de drum mai bună. Jurnaliștii susțin că BMW seria 1 oferă o manevrabilitate marginal mai bună, iar Golf un comfort cu puțin mai bun, dar în continuare Focus oferă o combinație mai bună între manevrabilitate și comfort. Noua versiune Facelift a cestul model este ceea ce va oferim spre inchiriere in Chisinau  pentru siguranta si comfort.

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul