Masini in chirie in Chisinau

Masini in chirie in Chisinau

Stiti oare dumneavoastra din ce cauza a fost dat in chirie primul automobil in lume si in ce an?

Ei bine, sa luam lucrurile de la capat si sa aflam adevarul. Prima masina in chirie a fost data in America de catre cetateanul Djo Saunders unui tinar care intirzia la intilnire cu iubita sa. Tinarul la intilnire a reusit iar Saunders a deschis prima afacere de acest gen. S-a intimpat aceasta in anul 1916, automobilul propus fiind Ford T, si de atunci s-au deschis multe firme in intreaga lume care lucreaza pina si in present. In Europa  dar si in Moldova, Chisinau acesta afacere a luat nastere recent.

In ce situatii e mai convenabil sa iai o masina in chirie in Chisinau decit sa o cumperi? Dupa parerea specialistior in domeniu totul depinde cit de des si in ce scop va propuneti sa utilizati autoturismul. Inchirierea unei masini desigur ca privelegiaza in situatia cind va planuiti calatorii scurte sau doar o singura calatorie.

In primul rind in viata fiecarei personae exista momente in care pur si simplu este necesar sa apelam la inchirierea unei masini, unul din aceste moment poate fi nunta. Acesta este un eveniment special si toti tinerii isi doresc sa il organizeze diferit. Cineva doreste sa se plimbe in ziua nuntii cu limuzina, cineva cu o masina retro, altcineva vrea sa stabileasca un record prin numarul masinilor de la ceremonie. Si desigur ca nu este rezonabi de a cumpara o masina pentru aceasta.

Varianta de a lua o masina in chirie in Chisinau pentru  nunta – este cea mai optimala solutie. La fel puteti arenda o limuzina pentru o plimbare romantica de seara, sau a merge la o petrecere organizata de prieteni in scopul de a-i impresiona pe toti si nu in ultimul rind pentru o festivitate organizata de managerul unei firme pentru angajatii sai.

Un alt caz care duce la ideia de a arenda o masina poate sa nu aiba tangenta directa cu viata personala.

Arendarea unei masini de clasa premium sau lux este o necesitate pentru a putea cu usurinta negocia afacerele.

Pentru nimeni nu e secret ca un autoturism prezentabil faciliteaza  si ajuta la negocierea unor afaceri.

Intilnirea unor oaspeti din strainatate la aeroport sau gara cu o masina comfortabila si crearea unor conditii si comoditati acestora va predispune aceste personae spre atingerea scopului urmarit de dumneavoastra.

In cazul in care auto dumneavoastra este programat  la trecerea reviziei tehnice posibilitatea de a apela la o masina in chirie in Chisinau pentru o zi sau mai multe este solutia perfecta. Daca tineti la timpul personal si la comfort atunci  pentru a nu ramine pieton apelati la inchirierea unei masini

Tot aici la acest serviciu apeleaza si oamenii ce nu au masina proprie dar au scopu de a marge in vizita la rude sau chiar de a marge in vacant atit pe teritoriul tarii cit si in afara cesteia. Si in final un moment destul de important consta in faptul ca orice firma ce presteaza servicii de masini in chirie in Chisinau  va lua asupra sa tot necesarul ca cientul sau sa ramina satisfacut si sa recomande serviciile si altor potentiai clienti.

Masini in chirie Chisinau